İzmit’te balkonlarda organik sebze yetişecek

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ile ev hanımları balkonlarında organik sebze yetiştirecekler. Proje kapsamında...

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ile ev hanımları balkonlarında organik sebze yetiştirecekler. Proje kapsamında bayanlara “balkonda nasıl organik sebze yetiştirilir” konulu eğitim verildi. Yeşilova, Tepeköy, Ayazma, Gündoğdu ve Malta Mahalleleri'nden bayanların katıldığı balkonda sebze yetiştiriciliği eğitimini ziraat teknikeri Sedat Çifti verdi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un da takip ettiği eğitimde dereotu ve maydanozu tohumlarıyla domates, biber, salatalık ve çilek fidelerinin saksıya nasıl dikilerek yetiştirileceği, bakımlarının nasıl yapılacağı, hastalık ve zararlılar ile doğal yöntemlerle nasıl mücadele edileceği konuları uygulamalı olarak anlatıldı. Bayanların oldukça ilgisini çeken eğitimin sonunda katılımcılara balkonlarında yetiştirmeleri için tohum ve fideler dağıtıldı.

#

28 May 2017 - 12:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sevimsizler - izmit belediyesinin neden kaybettiniz projeleriniz zayıf başaramıyorsunuz ğüray oruç ne buya ğüzel işler yapın son dönemin sana sokakta kimse selam vermez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 12:12