İzmit’te fuhuş operasyonu!

İzmit Topçular Mahallesinde bulunan bir dairede fuhuş yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu daireyi t...

İzmit Topçular Mahallesinde bulunan bir dairede fuhuş yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu daireyi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından polis ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan M.Y. isimli şüphelinin, ilimizde fuhuş yaparak geçimini sağlayan bazı bayanların telefon numaralarını para karşılığında dağıttığı, bazı müşterileri ise bizzat kendisinin fuhuş yapılan bu adreslere para karşılığı götürerek fuhşa aracılık ettiği tespit edildi.

 

Cezaevine gönderildi

Ayrıca M.Y.’nin fuhuş için müsait evi olmayan bayanlara ise kendi ikametinde müşteri temin ederek fuhuş yaptırdığı, bu şekilde N.E.A ve S.G isimli hayat kadınlarına fuhuş amaçlı müşteri ve yer temin ederek geçimini sağladığı tespit edildi. M.Y.’nin emniyette yapılan üst aramalarında hayat kadınlarının isimlerinin ve numaralarının yazılı olduğu not kağıtlarına el konuldu. Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlaması ile adliyeye sevk edilen M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nuri AKÇAHARMAN

#

24 Mar 2017 - 16:43 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.