İzmit’te ilginç protesto!

Yürüyüş Yolu’nda ellerine döner bıçağı ve balta alan iki kişi tekbir getirerek yürümeye başladı. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, iki şa...

Yürüyüş Yolu’nda ellerine döner bıçağı ve balta alan iki kişi tekbir getirerek yürümeye başladı. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, iki şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şahıslar verdikleri ifadelerinde IŞİD'nin Irak'ta camileri ve türbeleri bombalamasını protesto ettiklerini söyledikleri öğrenildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre önceki akşam saatlerinde Yürüyüş Yolu’nda meydana gelen olayda, ellerine döner bıçağı ve balta alan iki kişi, tekbir getirerek birden bire Yürüyüş Yolu’na çıktı. Ellerinde balta ve döner bıçağı ile yürüyen şahısları fark eden çevredeki polis ekipleri, hemen şahısları etkisiz hale getirdi. Ellerindeki kesici aletler alınarak kelepçelenen şahıslar, gözaltına alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, daha sonra ise Saraybahçe Polis Karakolu’na götürüldü. İki şahsın Irak'ta Musul Türk Başkonsolosluğunu ele geçirip 49 Tük konsolosluk yetkilisini kaçıran ve Irak'ta Türkmenlere karşı kanlı katliam yapan Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)'nin, Irak'ta camileri ve türbeleri bombalamasını protesto ettiklerini söyledikleri, edinilen bilgiler arasında yer aldı.

#

26 Tem 2014 - 14:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.