İzmit'te kardeş cinayeti!

İzmit Terzibayırı Mahallesi Kaymaz Sokakta sabaha karşı meydana gelen olayda, evli ve 3 çocuk sahibi  olan ve yaklaşık 1 yıl önce cezaevinden çıktığı...

İzmit Terzibayırı Mahallesi Kaymaz Sokakta sabaha karşı meydana gelen olayda, evli ve 3 çocuk sahibi  olan ve yaklaşık 1 yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenilen  Erkan Aygül (40) kardeşi Hakan Aygül’ün  evine geldi. İki kardeş arasında  yaşanan  sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hakan Aygül eline aldığı sert bir cisim ile  Erkan Aygül’ün başına vurarak ağır yaraladı. Erkan Aygül’ü hareketsiz bir şekilde yerde yatar görünce hemen olay yerine 112 ekipleri çağırıldı. Yapılan kontrollerde Erkan Aygül’ün öldüğü belirlendi. Hakan Aygül gözaltına alınırken,  Erkan Aygül’ün cenazesi otopsi işlemleri için  İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.  Ailevi sorunları olduğu ve psikolojik problemleri bulunduğu ileri sürülen  Erkan Aygül’ün cenazesi Bağçeşme Camiinde  öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

untitled-3-014.jpg

IZMIT'TE KARDESINI OLDUREN HAKAN AYGUL GOZALTINA ALINDI. FOTOGRAF-IZMIT-DHA

#

25 Mar 2017 - 10:33 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

yarımcalı - insanlar gergin gelecek endişesi en baştakinden en diptekine kadar herkesi sarmış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 10:33
01

meliha - Allahım senin yolundan ayırma bizi birbirimize düşürme kalplere senin merhametini ve sonsuz affını ver

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 10:33