İzmit’te kaza:1 yaralı

Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde önceki gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandıEdinilen bilgiye göre, yürüyüş yolunun Cengiz...

Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde önceki gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, yürüyüş yolunun Cengiz Topel Caddesi’ne bakan yönünden karşıya geçmek için aniden yola çıkan Serpil Sefil (43)’e, o sırada yoldan 22 FH 808 plakalı otomobiliyle geçmekte olan Ayfer Sakarya(29) çarptı. Ağır yaralanan ve çok sayıda kemiği kırılan Serpil Sefil, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyata alındı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Sefil’in, tedavisine devam ediliyor.

ESNAFI ZAKKUMLARIN KALDIRILMASINI İSTİYOR
Yürüyüş Yolu’nun kenarlarına ekilmiş olan zakkum çiçeklerinin yaya ve sürücülerin birbirlerini görmelerini engellediği için tehlike yarattığını ileri süren çevre esnafı, “Çalışanlarımız yeri geliyor çok çabuk davranmak zorunda kalıyorlar. Bu nedenle de yürüyüş yolunu kullanırken yayalar olarak otomobil ve otobüslerle burun buruna geliyor ve tehlike atlatıyoruz. Bunu ortadan kaldırmanın en iyi yolu her iki tarafında birbirini görmesini engelleyen zakkum çiçekleri ve köklerinin kaldırım kenarlarından sökülmesidir. Bu yapılırsa herkes birbirini görecek ve kaza tehlikesi de ortadan kalkacaktır” dediler.

#

15 Ara 2012 - 16:59 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.