İzmit’te mahalle inceleme gezileri sürüyor

İzmit Belediyesi’nin 2009 yılında başlattığı mahalle inceleme gezileri Serdar mahallesi ile devam etti. Mahalledeki eksiklerin tespit edildiği, istek...

İzmit Belediyesi’nin 2009 yılında başlattığı mahalle inceleme gezileri Serdar mahallesi ile devam etti. Mahalledeki eksiklerin tespit edildiği, istek ve şikayetlerin dinlendiği inceleme gezisine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye meclis üyesi Hayrettin Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürleri katıldı.

Mahalle inceleme gezilerinin ardından konuşan İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın başlattığı mahalle inceleme gezileri sayesinde, vatandaşımız istek ve şikayetini iletmesi için belediyemize gelmesine gerek kalmıyor. Bizler, sık sık halkımızın  arasında olduğumuz için vatandaşlar da her türlü istek ve şikayetlerini direkt olarak belediye üst yönetimine iletme imkanı buluyor. Mahalle inceleme gezileri, sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızın konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dinlemek, hizmetlerin hızlılığı ve verimliliği açısından da oldukça yararlı oluyor” şeklinde konuştu.

 

#

23 Eki 2016 - 12:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ergün - Sizlerin gelmesine ne gerek var. Yenidoğanlı olarak super hizmet masası sitesinden başkana yazdığımız yüzlerce madde var hangisine geri dönüş yaptınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 12:55