İzmit’te örnek işyerleri artıyor

İzmit Belediyesi’nin ilçe sınırları içerisindeki esnafın daha kaliteli ve etkin hizmet vermesini amaçlayan “ Örnek İş Yeri Belgesi” projesi hızla deva...

İzmit Belediyesi’nin ilçe sınırları içerisindeki esnafın daha kaliteli ve etkin hizmet vermesini amaçlayan “ Örnek İş Yeri Belgesi” projesi hızla devam ediyor. İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü kapsamında yürütülen proje kapsamında İzmit’te hizmet veren iki iş yeri daha “ Örnek İş Yeri Belgesi” almaya hak kazandı.

İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde temizlik, hijyen, görsel, estetik ve ruhsat konularında kurallara uygun davranan işletmelere verilen belgeyi son olarak Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı’nda hizmet veren Mapa Miş Miş Gıda ve Cedit Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Gurme Ocakbaşı Lahmacun Salonu aldı.

BELGELER İŞ YERLERİNE TESLİM EDİLDİ
İşini layıkıyla yapmanın, hizmeti en güzel şekliyle sunmanın büyük bir meziyet olduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, Örnek İş Yeri Belgeleri’ni Mapa Miş Miş Gıda’nı sahibi Necmettin Fırat ve Gurme Ocakbaşı Lahmacun Salonu’nun sahibi Deniz Yüksel’e teslim etti.

KALİTELİ HİZMETİ TAKDİR İÇİN BURDAYIZ
Doğan "Kalite ve güler yüz birleştiğinde kusursuz hizmet kaçınılmaz oluyor. Bizler bugün burada yasal ve ahlaki sorumluluklarını yerine getiren işyerlerine teşekkür etmek ve bir nebzede olsun onları ödüllendirmek adına buradayız. Kendilerine hizmetlerinde başarı diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum" dedi.

#

19 Tem 2013 - 14:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.