İzmit’teki camileri belediye temizliyor

  İzmit’teki camilerin 5 yıldan beri belediyece ücretsiz olarak temizlendiği öğrenildi. İzmit Belediyesi tarafından  camilere yönelik bu hizmet hem va...

 

İzmit’teki camilerin 5 yıldan beri belediyece ücretsiz olarak temizlendiği öğrenildi. İzmit Belediyesi tarafından  camilere yönelik bu hizmet hem vatandaşlarca hem de cami görevlilerince memnuniyetle karşılanıyor. Dr. Nevzat Doğan’ın İzmit Belediye Başkanı olmasıyla birlikte cami ve cemevlerinin temizliği için özel bir ekip oluşturulduğu kaydedildi. Bu ekip belirli bir program çerçevesinde 4 cemevi ile 218 caminin ve Kur’an Kurslarının detaylı temizliğini yapıyor. İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen ibadethanelere temizlik hizmeti ihtiyaca göre kuru ve ıslak olmak üzere yılda 3-4 defa tekrarlanıyor. Yetkililer, sadece şehir merkezindeki cami ve cemevlerini değil köylerdeki ibadethanelerin detaylı temizliğini yaptıklarını söylediler.

#

04 Şub 2014 - 11:29 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.