İzmit’ten 325 hacı adayı, dualarla uğurlandı

İlimizin ilk hacı kafilesi İzmit Anıtpark Perşembe Pazarından uğurlandı. Kafilede 325 hacı adayı var“Hac yolculuğuna çıkanlara kolaylıklar dileyen ve...

İlimizin ilk hacı kafilesi İzmit Anıtpark Perşembe Pazarından uğurlandı. Kafilede 325 hacı adayı var
“Hac yolculuğuna çıkanlara kolaylıklar dileyen ve selamlarımızı götürünüz” diyen Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu; “Bu sene Hac için 24.200 müracaat oldu. Bunların 1.430’nu 2 kafile halinde kutsal beldelere göndereceğiz. Bu gece 1. kafiledeki 325 hacı adayını uğurluyoruz. 10 görevlimiz de görev yapacak.” dedi. Faruk Çoban ve arkadaşlarından meydana gelen ilahi korosunun görev yaptığı programı Kocaeli İl Müftülüğü Hac ve Umre İşleri Şefi İhsan Boztaş’ın yönetti. Program İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan’ın yaptığı dua ile son buldu. Uğurlamaya hacı yakınları büyük ilgi gösterdi. Hacı adayları Mekke ve Medine’de kutsal topraklara ziyarette bulunduktan sonra ilimize dönecekler.

#

18 Eyl 2012 - 11:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.