İZSANDER’den 16’ncı Pilav Günü

İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği (İZSANDER) tarafından düzenlenen 16’ncı Pilav Günü, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştir...

İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği (İZSANDER) tarafından düzenlenen 16’ncı Pilav Günü, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. İZSANDER Başkanı Halil Atay ev sahipliğindeki etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Biz İzmit’iz Grubu kurucusu Hüseyin Erol ve okul mezunları katıldı.

 

KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Halil Atay, “Ben 6 yıldır görev yapıyorum. Böyle zamanlarda bize en büyük desteği başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu verdi. Bize hep meslek lisesinin ayrıcalıklı olduğunu hissettirdi. Yerel yönetimler çok önemli. Onlar destek vermezse böyle güzel etkinlikler çıkmaz” dedi. İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sinan Yazar ise “Okulumuz 1945-1946 eğitim öğretim yılında 186 öğrenci ve 19 öğretmen ile eğitime başladı. 220 öğretmen 3 bin 500 öğrenci ile mesleki ve teknik eğitimde tercih edilen okul olarak eğitime devam ediyoruz. Gelecekte kendi hayatını idame ettiren üreten gençler yetiştirme çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

 

“PİLAV BAHANE MUHABBET ŞAHANE”

Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “Pilav bahane, muhabbet, paylaşma ve dostluk şahane. Ben bu Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yaptım. Hayatımın en güzel dönemleriydi. Burası çok hayırlı insanlar, işadamları, tüccarlar yetiştirdi. Okulumuzun ihtiyacı olduğu için burada bulunan Büyükşehir kütüphanesini başka yere taşıyarak okulumuza devredeceğiz. Okulumuzun yemekhane ihtiyacı da varmış” ifadelerini kullandı. Serkan BORLAK

#

22 May 2017 - 19:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.