İZTOP’ta Şanlı güven tazeledi

      İzmit Toplu İş Yeri ve Konut Yapı Kooperatifi’nin (İZTOP) 24. olağan genel kurulu dün Emek Otel’de gerçekleşti. Genel kurulda ilk olarak divan b...

 

 

 

İzmit Toplu İş Yeri ve Konut Yapı Kooperatifi’nin (İZTOP) 24. olağan genel kurulu dün Emek Otel’de gerçekleşti. Genel kurulda ilk olarak divan başkanı ve heyetinin seçimi yapıldı. Kooperatif Başkanı Orhan Şanlı, çalışma raporu okunduktan sonra ise bilanço ve gelir gider tablolarını divan kuruluna sundu.

 

SOSYAL TESİS YAPILACAK

İZTOP, yeni dönemde farklı çalışmalar da yapmak istiyor. Kooperatif yönetimi, 556 metrekarelik bir alana üyelerle iletişimi artırmak ve içinde sosyal tesisi bulunan yönetim binası yapmayı planlıyor. Yönetim, üyelerden değer artışı için 500 bin TL’ye kadar ve 2 bin 221 metrekaresi kooperatife ait olan arsanın da değerinde satılması için yetki istedi. Arsanın metrekare fiyatı 265 TL.

 

ARSA SATIŞA ÇIKTI

2 bin 221 metrekaresi kooperatife ait olan Kavanlar İnşaat’ın arkasında bulunan 5 hisseli ve ortaklı arazi toplam 3 bin 334 metrekare alandan oluşuyor. Arsa değerinin artırılması amaçlanan ve genel kurulun 6. maddesinde yer alan konu, oy birliğiyle gündeme alındı. Rayiç bedeli 700 TL civarında belirlenen arazinin, yönetimce bin TL oranında satılması öngörüldü.

 

YÖNETİM BİNASI OLMALI

Adaya yapılması planlanan sosyal tesis hakkında da konuşan Başkan Orhan Şanlı, “830 ada 2 parsel 556,97 metrekare arsamız üzerinde yönetim binasının yapılarak sosyal tesis binasının bir an evvel hizmete sunulması çok önemli. Projenin hayata geçirilmesi için desteğinizi bekliyoruz” dedi. Kongrede daha sonra seçimler yapıldı. Mevcut başkan Orhan Şanlı tek aday olan genel kurula girdi.

 

 

YÖNETİM KURULU:

Orhan Şanlı

İrfan Kanık

Güngör Şahinkaya

A. Hamdi Başaran

Mehmet Sarısüleyman

Hasan Konca

Adnan Zeytinoğlu

 

DENETİM KURULU

B. Mehmet Toker

A. Koray Yener

Bülent Sıvacı

#

11 May 2014 - 15:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.