Jeofizik mühendislerinde başkan değişmedi

372 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimlerde 198 kişi sandık başına gitti. Gerçekleşen seçimler sonucu 7 kişilik yönetim kurulu ve 26 kişilik...

372 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimlerde 198 kişi sandık başına gitti. Gerçekleşen seçimler sonucu 7 kişilik yönetim kurulu ve 26 kişilik üst kurul delegesi belirlendi.

 

TIĞ, GÜVEN TAZELEDİ

198 kişinin oy kullandığı seçimlerde Birleşim Grubu’nun adayı mevcut başkan Mehmet Zeki Tığ, 108 oyla yeniden başkan seçilerek güven tazelerken Birlik Grubu’nun adayı Ergün Hane’ye ise 94 oy çıktı. Tekrar göreve geldikleri için mutlu olduğunu belirten Mehmet Zeki Tığ, “Odamız için hayırlı olsun. Bizim için başkanın kim olduğu önemli değil, önemli olan işlerimizi nasıl yürüttüğümüzdür” dedi. Seçimler sonrası açıklama yapan Ergün Hane, kongreyi kazanan Tığ’a başarılar diledi.

 

YÖNETİM KURULU

Mehmet Zeki TIĞ

Metin AŞÇI

Nebi CANPOLAT

İsmail Talih GÜVEN

Sinem AKYEL

Burak KURT

Oğuzhan HÜSMENOĞLU

#

08 Şub 2016 - 16:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.