Judocular zirveden inmiyor

Judo’da Kocaeli’nin en iyi alt yapısına sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kazandıkları yeni...

Judo’da Kocaeli’nin en iyi alt yapısına sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kazandıkları yeni Türkiye dereceleriyle bunu bir kez daha kanıtladı. Mavi Beyazlılar katıldıkları Türkiye şampiyonasında 1 altın, 2 de bronz madalya kazandı. Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası’na 58 ilden, 464’ü erkek, 300 'ü bayan olmak üzere toplam 764 sporcu katıldı.

 

TUĞÇE, BRONZ MADALYA KAZANDI

Genç judocular şampiyonaya, antrenörleri Handan Süloğlu, Galip Şentürk, Haluk Bayraktar, Serdar Kiraz, Bülent Yılmaz nezaretinde katıldı. Antalya’da son yapılan ümitler şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Tuğçe Beder, hayli iddialı hazırlanmıştı. Bayanlarda şampiyonluğun favori isimlerinden 48 kiloda tatamiye çıkan Tuğçe, heyecanına yenik düşerek üçüncülükle yenildi. Bronz madalya kazanan Beder’i antrenörü Haluk Bayraktar teselli etti.

 

AYVAZ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU 
Şampiyonanın ikinci gününde erkeklerde 73 kiloda tatamiye çıkan Balkan üçüncüsü Yunus Emre Ayvaz, rakiplerini bir bir geçerek, 73 kiloda Türkiye’nin en iyisi olduğunu kanıtladı. Altın madalya kazanarak, Türkiye şampiyonu olan genç judocu sevincini antrenörü Galip Şentürk’le birlikte kutladı. Şampiyonanın son gününde ise bir başarı haberi de Büşra Nacar’dan geldi. 78 kiloda mücadele eden Büşra Nacar Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Kariyerinin ilk Türkiye derecesini kazanan Büşra sevincini antrenörü Serdar Kiraz ile birlikte kutladı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi. 

#

23 Şub 2016 - 09:36 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.