Kaçak bungalovları yıktırmamak için çatıya çıktılar!

Kocaeli'nin doğa harikası mekanlarından Yuvacık Barajı'nın havzasında bulunan işletmelere ait kaçak yapılar için ekipler harekete geçti. Yetkililer ba...

Kocaeli'nin doğa harikası mekanlarından Yuvacık Barajı'nın havzasında bulunan işletmelere ait kaçak yapılar için ekipler harekete geçti. Yetkililer baraja ait havzada imara aykırı genişleme yapıldığını tespit edince, işletme sahiplerine tebligat gönderildi. Ancak kaçak olduğu ileri sürülen bungalov evlerin kaldırılmaması üzerine yıkım kararı çıkartıldı. Bu sabah iş makineleri jandarma, çevik kuvvet ve zabıta eşliğinde bölgeye gitti. Ancak işletme çalışanları ve yakınları yıkım ekiplerine direnince 10 kişi gözaltına alındı. Yıkımı engellemek için işletmenin önüne çekilen araçlar ise çekici ile çekildi. Bazı traktör ve arazi araçlarını ise çevik kuvvet ekipleri çekti. Araçların çekilmesinin ardından bu kez işçiler çatılara çıktı. Bir süre devam eden görüşmelerin ardından eylemciler aşağıya indi. Yıkım işleminin gerçekleşmesi için bungalov ev ve restoranda tahliye işlemi başlatıldı.

#

24 May 2017 - 15:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

kamil - bende ordaydım o polise yazıklar olsunki o mahsum halkın vatandaşın üzerine yürümeler kilolarca biber gazı onlar fetomuydu teroristmi 15 temmuzda o halk sokaktayken onlarda kapı aralılarından seyrediyordu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:26
01

derbentli şero - torpilli bir değilmiş demek ki hemşo değilmiş yani kısaca

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:26