“Kadın kollarımız ile gurur duyuyoruz”

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar “Kadın kollarımız yaptığı çalışmalar ile her zaman bir adım önde olduklarını ispat etmişlerdir. Sizlerle gur...

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar “Kadın kollarımız yaptığı çalışmalar ile her zaman bir adım önde olduklarını ispat etmişlerdir. Sizlerle gurur duyuyor ve bin bir zorlukla yaptığınız üstün çalışmalardan ötürü sizleri tebrik ediyorum ” dedi

AKP Derince Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çenesuyu Kaşık Tesislerinde bir program düzenledi. Yönetiminde yer alan üyelere Kaşık Restaurant’ta akşam yemeği düzenleyen Kadın Kollarının programına Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark da katıldı. Son derece samimi bir ortamda geçen organizasyonda Başkan Alemdar, AKP Derince Kadın Kolları yöneticilerine birer saat hediye etti.

KADIN KOLLARIMIZ HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE
Çenesuyu Kaşık Tesisleri’ndeki geceye Alemdar ve Ark’ın yanı sıra AKP Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek de katıldı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kadın kolları yönetiminde yer alan üyeler ile tek tek sohbet etti. Gece son derece samimi bir ortamda geçerken Alemdar şu açıklamalarda bulundu “Biz artık kadın kollarımız ile bir aile, bir akraba olduk. Gece gündüz demeden inanılmaz bir özveri ile çalışıyorsunuz. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Ancak şu unutulmamalıdır ki bu parti var oldukça bizler varız. Biz ne kadar başarılı olursak partimizde o kadar başarılı olur. Kadın kollarımız yaptıkları çalışmalar ile her zaman bir adım öndedir. Sizleri yaptığınız hizmetlerden ötürü tebrik ediyorum’ dedi.

BAŞKANIMIZA TAM DESTEK VERİYORUZ
Gecede ayrıca AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek bir konuşma gerçekleştirdi. Akdilek konuşmasında “Başkanımızın çalışmalarından son derece memnunuz. Biz Derince Kadın Kolları olarak Derince Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar’a tam destek veriyoruz. Bir dahaki seçimlerde Başkanımızı yine başımızda görmek istiyoruz. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyoruz” dedi.

#

12 Mar 2013 - 21:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.