“Kadınlar hayatın her alanında olmalı”

  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ömerağa Mahallesi Tahsin Marmara Sokak’ta hizmet veren SGM Akademi ve Koçluk Merkezi’ni ziyaret etti. Merve...

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ömerağa Mahallesi Tahsin Marmara Sokak’ta hizmet veren SGM Akademi ve Koçluk Merkezi’ni ziyaret etti. Merve, Gonca ve Şule Koştu adlı üç genç girişimci kadın kardeş tarafından hizmete açılan merkezi ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Doğan “Kadınlarımız ekonomik hayatta, sanatta, siyasette, kısacası yaşamın her alanında olmalılar. Kadınlar her alanda başarılı olabilecek meziyetlere sahipler. Onların elinin değdiği her şey güzelleşiyor” dedi.

“EĞİTİME VERDİĞİ DESTEK SEVİNDİRİCİ”

Başkan Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Koştu kardeşler “Başkanımız Nevzat Doğan’ın eğitimlere vermiş olduğu önemi ve hassasiyeti bilmek biz eğitimcilerin yüreğini daha rahat ettiriyor. Akademimize vermiş olduğu önem ve yaptığımız işi ne kadar desteklediğini merkezimize gelerek bizlere ve değerli dostlarımıza bir kere daha göstermiş oldu. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

#

27 Oca 2014 - 15:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.