Kadınlar Kulübü’nden Üzülmez’e teşekkür

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü’nün en sosyal, en aktif olan ve aynı zamanda Kadın Spor Merkezlerine devamsızlık yap...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü’nün en sosyal, en aktif olan ve aynı zamanda Kadın Spor Merkezlerine devamsızlık yapmadan katılım sağlayan bayanlarıyla bir araya geldi. Bayanlarla sohbet eden Başkan Üzülmez, aynı zamanda onların sorunlarını ve memnuniyetlerini dikkatle dinledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Hoş sohbetin ardından bayanlar, teşekkürlerini ve sevgilerini belirterek Başkan Üzülmez’e hediyelerini takdim ettiler. Başkan Hüseyin Üzülmez, projenin geldiği noktadan ve kadınların duyduğu memnuniyetten dolayı, mutluluğunu ifade ederek projeye sahip çıkarak bu kadar büyümesine ve gelişmesine destek olan Kartepeli kadınlara teşekkür etti. 

#

20 Tem 2017 - 15:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.