Kadınlar, Şiddete Karşı Yürüdü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kocaeli Kadın Platformu yine birlik içinde, uğradıkları haksızlıklara karşı güçlerini gösterdi. Kadınlar, Belediye İş H...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kocaeli Kadın Platformu yine birlik içinde, uğradıkları haksızlıklara karşı güçlerini gösterdi. Kadınlar, Belediye İş Hanı önünde toplanarak, şiddete karşı sloganlar atarak, Sabri Yalım Parkı’na kadar yürüdü. Bu yürüyüşe genç yaşlı çok sayıda kadın destek verdi. Grup adına basın açıklamasını gerçekleştiren Eğitim-Sen Sekreteri Aysun Türkdönmez, “Kadınların birlik, mücadele ve dayanışma gününde; biz kadınlar taleplerimizi dile getirmek, her türlü baskı ve sömürüye karşı çıkmak ve 8 Mart’ın resmi tatil ilan edilmesi için alanlardayız” dedi. Türkdönmez, hükümetin eğitimdeki 4+4+4 sistemini de eleştirdi.

#

08 Mar 2012 - 17:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.