KADİR GECESİ DUALARLA BİSMİLLAH!..

    Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Amatör takımımız Kocaelispor'da 3. etap çalışmaları Yeşil Siyahlılar ile imza atan 27 oyuncunun da katıl...

 

 

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Amatör takımımız Kocaelispor'da 3. etap çalışmaları Yeşil Siyahlılar ile imza atan 27 oyuncunun da katılımı ile başladı. Sporcuların ilk antrenmanına yönetim kurulu akın ederken, dualar okundu ve kurban kesildi. Basın mensupları ise her zamanki gibi Yeşil Siyahları kalabalık bir şekilde takip etti 

 

KILIÇ VE ZAFER KATILAMADI

Kocaelispor'da yeni transferlerin yer aldığı ilk antrenman KEV Tesisleri'nde yapıldı. Yaklaşık 1 ay kadar önce A2 ve U-19 takımı, 10 gün kadar sonra geçen sezonki A Takım futbolcuları ile antrenmanlarını yapan Yeşil Siyahlılar, imza attırdığı 27 oyuncusu ile birlikte ilk antrenmanına çıktı. Güçlü bir görüntü veren ve ayakları yere sağlam basacağı ilk günden belli olan Kocaelispor'da antrenmana izinli olan Kılıçarslan ile Zafer Doğan katılamadı.

 

KURBAN KESİLDİ

Teknik Sorumlu Mahmut Aydın, yardımcı antrenör Murat Doğansoy ve Kondisyoner Mustafa Kaya gözetimindeki çalışma öncesi Aydın tüm sporculara hoş geldiniz dedi. Kısa bir tanışma konuşması yapan Aydın'ın sözlerinin ardından dualar edildi ve kurban kesildi. Basın mensuplarına toplu halde fotoğrafların verildiği antrenman saha etrafında yapılan düz koşu ile başladı. Ardından üç gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 pas çalışması yaptı.

 

YÖNETİMDEN ÇIKARMA

Top kapma mücadelesinde ayağa yerden atılan sert ve isabetli paslar dikkat çekerken, birçok futbolcunun top tekniğinin yüksek seviyede olduğu gözlendi. Bu çalışmanın ardından tekrar toplu halde koşular yapıldıktan sonra açma germe çalışması ile antrenman sona erdi. Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin de yoğun gösterdiği antrenman çok sayıda basın mensubu da takip etti. Öte yandan Mustafa Ertuğ ve Enes Efe Erdem de tesislere gelerek evraklarını aldı.

#

24 Tem 2014 - 14:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.