• BIST 96.400
  • Altın 144,302
  • Dolar 3,5616
  • Euro 4,0009
  • Kocaeli : 13 °C
  • İstanbul : 17 °C
  • Sakarya : 13 °C

Kafkas Izgara ve Kebap Salonu müşterilerini bekliyor

Kafkas Izgara ve Kebap Salonu müşterilerini bekliyor
Sapanca Yanıkköy mevkiinde bulunan Kafkas Izgara ve Kebap Salonu, farklı lezzetlerdeki ikramları ile dikkat çekiyor

Mekanda ızgara ve kebap çeşitlerinin yanı sıra tamamen doğal ürünlerle hazırlanan kahvaltı da müşterilerin büyük ilgisini görüyor

Sapanca-Yanıkköy yol üzerinde hizmet veren Kafkas Izgara ve Kebap Salonu, müşterilerine kebap ve ızgaranın yanı sıra tamamen doğal ve organik ürünlerden oluşan zengin kahvaltı ile dikkat çekiyor. Kahvaltı menüsünde, tamamen doğal köy tereyağı, köy peyniri, ev yapımı reçel çeşitleri, Sapanca’ya özgü kestane balı, tereyağlı köy yumurtası, bol cevizli acıka, Çerkez peyniri, el kırma köy zeytinleri, pisi böreği, ev yapımı sucuk, köy kaymağı, fırında Çerkez peyniri, kara fırında yapılan köy lavaş ve ekmekleri, Yanıkköy lor peyniri, tamamen doğal kahvaltılık yeşillikleri ile mekana gelen misafirlerine adeta bir kahvaltı şöleni sunuyor.

 

ice222-038.jpg

 

AKÇAY KARDEŞLER

Kahvaltı haricinde mekanda eşsiz bir sunum ile masanıza gelen pide, mantı, ızgara ve kebap çeşitleri de damak zevkinize hitap ediyor. İşletme sahiplerinin Çerkezlerden kurulu olmasından Çerkez böreği, Çerkez tavuğu, Çerkez mantısı, Çerkez pidesi, Çerkez kebabı, Çerkez salatası, finalde ise Çerkez tatlısı kolaylıkla her mekanda bulamayacağınız muhteşem lezzetler arasında yer alıyor. Mekan sahipliğini Pınar ve Sinem Akçay kardeşlerin yaptığı mekanda güler yüzlü hizmet de en önemli unsurlar arasında yer alıyor.

 

“MUTSUZ AYRILMAZLAR”

“Mekanımıza gelen buradan mutsuz ayrılamaz” diyen Akçay kardeşler, çalışmaları ile aynı zamanda Kafkas kültürüne de sahip çıktıklarını söylüyorlar. Pınar ve Sinem Akçay, “Çok geniş ve özel bir yemek kültürümüz var. Bunun için Çerkezlere özel lezzetler ile fark yaratıyoruz. Buraya gelen mekanın müdavimi oluyor. Herkesi mekanımıza bekliyoruz” dedi.

 

ETLER KENDİ ÇİFTLİKLERİNDEN

“Ayrıca şunu da belirtmemiz gerekiyor. Kafkas Izgara’da kullanılan tüm et ve süt mamulleri, kendi çiftliğimizde üretilen malzemeler kullanılarak müşterilerimize sunuyoruz.” Sapanca’nın en gözde lezzet duraklarından Kafkas Izgara’da hafta içi sabah 10.00 akşam 22.00, hafta sonu ise sabah 08.:30 akşam 22.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. 

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
AYHAN BALTA
24 Ağustos 2016 Çarşamba 05:52
05:52
İLGİ,ALAKA,KARŞILAMA VE IZGARALAR MÜKEMMEL HERKESE TAVSİYE EDERİM....EN KISA ZAMANDA KAHVALTIYA GİDECEĞİZ........
Diğer Haberler
  • Akça Koca Platformu'nun Büyükkaya ziyareti22 Mayıs 2017 Pazartesi 20:00
  • İZSANDER’den 16’ncı Pilav Günü22 Mayıs 2017 Pazartesi 19:00
  • Doğan: İzmit, turizm kataloglarında yer alacak22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:57
  • Başkan Ayaz’dan ilçede bir ilk daha22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:54
  • Dadaşlardan muhteşem ‘Piknik Şöleni’22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:13
  • Çeker’den MOBBİNG tepkisi!22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:09
  • Kartepe Baklavası birinci oldu22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:08
  • Art Nicomedia’da başkan değişmedi22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:03
  • SEDAŞ elektrik kesintilerini bildirdi!22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:32
  • Yasak avlananlara yakın takip!22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:03
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim