Kağıtspor 2017’ye altın madalya ile başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Ordu’da yapılan Serbest Güreş Türkiye Şampiyonas...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Ordu’da yapılan Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Faruk Akkoyun’u makamında ağırladı. Ziyarete Veteriner Şube Müdürü ve Güreş branş Sorumlusu Muhammed Feyzi Karabıyık, Kulüp Genel Koordinatörü Kemal Ceylan, Branş Koordinatörü Alparslan Arslan, Kağıtspor Kulübü antrenörü Tekin Soyer, Hamit Altun katıldı.

 

Hedefinizi Olimpiyat olarak belirlemenizi diliyorum

Amatör Spor branşlarında Kocaeli ve Türkiye’nin marka kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu markasını kazandığı Türkiye Şampiyonluklarıyla sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Ordu’da yapılan Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Faruk Akkoyun’un kazandığı altın madalya ile yeni bir başarıya daha imza atan mavi beyazlılar, 2017 yılına da hızlı girdi.Ordu’da kazanılan başarıdan dolayı Faruk Akkoyun’u tebrik eden Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Yeşildal, ‘’Ata sporumuz Güreş, bizim için çok önemli. Kulüp olarak önem verdiğimiz branşlarımızın başında Güreş geliyor. Bu branşımızda başarılarımızın daha da artarak çoğalmasını diliyorum. Hedeflerinizi her zaman ileriye yönelik belirlemelisiniz. Bu başarınızı tekrardan kutluyor, hedefinizi Olimpiyat olarak belirlemenizi diliyorum’’ dedi.

#

19 Oca 2017 - 13:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.