Kağıtspor yönetimi Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti

Ziyarette Kağıtspor Başkanı İslam Yücel, Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette...

Ziyarette Kağıtspor Başkanı İslam Yücel, Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel ve Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Basri Güzeloğlu’na Kağıtspor Kulübü çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

GÜZELOĞLU: KAĞITSPOR TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ

Vali Güzeloğlu Kağıtspor yönetiminin kendisini ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Güzeloğlu Kağıtspor Kulübü’nün Türkiye’de amatör sporun lokomotifi olduğunu kaydetti. Her yıl çeşitli branşlarda çıkardığı olimpiyat, dünya ve Türkiye şampiyonlarından ne kadar önemli bir kulüp olduğunun altını çizdi. Vali Güzeloğlu 51 bin 153 Lisanslı sporcunun bulunması kulübün ne kadar önemli olduğunun göstergesi olduğunu kaydederek, Kağıtspor yönetimine bu başarıların her yıl katlanarak artması temennisinde bulundu. Güzeloğlu ziyaretten dolayı yöneticilere teşekkür ederek başarılar diledi.

#

28 Ara 2014 - 09:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.