Kağıtspor’da görev dağılımı yapıldı

İslam Yücel başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, ikinci yönetim kurulu toplantısında spor branşlarının yönetici sorumluların...

İslam Yücel başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, ikinci yönetim kurulu toplantısında spor branşlarının yönetici sorumlularını belirledi. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile göreve gelen Kağıtspor kulübünün yeni yönetimi, hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor.Son toplantısını Seka Park otelde gerçekleştiren İslam Yücel başkanlığındaki yönetim kurulu sorumlu branş yöneticileri ile birlikte branş koordinatörlerini de belirledi.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yönetim kurulu toplantısı sonucunda Eskrim branşına Hamza Bakkal, atletizm, karate ve engelli karate branşına Fatih Özkaraaslan, izcilik, hız pateni branşına Ömer Bahadır Özyılmaz, boks, halter, engelli halter branşına  Ömer İslamoğlu, güreş, engelli güreş, yağlı güreş branşına Erhan Öztürk, tekvando, para tekvando branşına Yasin Bulut, masa tenisi, buz hokeyi branşına Mehmet Yasin Özlü, cimnastik, satranç branşına Kemal Ceylan, atıcılık,buz pateni branşına Muhammed Feyzi Karabıyık, bilek güreşi, judo,  görme engelli judo işitme engelli judo, voleybol ,halk oyunları branşına Fikret Yıldız bakacak.

 

KOORDİNATÖRLERDE BELİRLENDİ

Öte yandan yönetim kurulu toplantısında branş koordinatörleri de belirlendi. Masa tenisi, Satranç, İzcilik ve Hız pateni branşında Sevcan Kutlu Aydemir,  Atletizm, Karate, Engelli Karate, Jimnastik ve Atıcılık branşında Abdil Ceylan, Güreş, Eskrim, Buz hokeyi ve Buz pateni branşında Mehmet Sümer, Halter, Engelli Halter, Boks, Bilek güreşi, Judo, Engelli Judo, Voleybol ve Halk oyunları branşında ise Ahmet Sarı koordinatörlük yapacak.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantı sonrası açıklamada bulunan kulüp başkanı İslam Yücel,” Yeni yönetimimizle birlikte ikinci toplantımızda spor branşlarımızın sorumlularını belirledik. Yönetim kurulu arkadaşlarımız sorumlu oldukları spor branşlarında koordinatörlerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız ve velilerimizle birlikte koordineli çalışarak kulübümüzün başarısı için çalışacaklar. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

#

28 Ağu 2014 - 16:06 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.