Kahraman: Safları sıklaştırın dur durak bilmeden çığ gibi büyüyoruz

“DURDURAK BİLMEDEN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ” AKP İl Gençlik Kolları çalışmalarına seçimden sonra ara vermeden devam ediyor.  Ev toplantısı şeklinde gerç...

“DURDURAK BİLMEDEN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ”

AKP İl Gençlik Kolları çalışmalarına seçimden sonra ara vermeden devam ediyor.  Ev toplantısı şeklinde gerçekleşen üye katılım programında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Bir tarafta gençleri bir sağdan bir soldan asan zihniyet, bir tarafta 18 yaşındaki bir gence ‘Bu mu yönetecek?’ diyen bir zihniyet, bir tarafta da gençleri şiddete yönlendiren bir zihniyet. Diğer tarafta kurulduğu ilk günden beri gençlere değer veren AK Parti. AK Parti en iyi siyaset okuludur. Bu çatı altında olmaktan gurur duyuyoruz. Safları sıklaştırın arkadaşlar, dur durak bilmeden çığ gibi büyüyoruz. 1 Kasım seçimleri sadece Türkiye’nin değil ümmetin seçimleriydi. Tüm gayretimizle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.  AK Parti sadece bir siyasi parti adı değil, dik duruşun, inanışın ve bir davanın partisidir. Sizlerde bu davanın artık neferlerisiniz, aramıza hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

 

“AK GENÇLİK HIZ KESMİYOR”

Ev toplantısı şeklinde samimi bir ortamda gerçekleştirilen programa katılan Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu belirtti. Aygün, “Sizleri görünce ülkem adına heyecan ve umut dolu oluyorum. 1 Kasım seçimlerinde üzerine düşeni fazlasıyla yapan AK Gençlik hız kesmiyor seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da güzel çalışmalarına devam ediyor. Bu samimi ortamı sağlayıp beni gençlerle buluşturan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’a teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından yeni üye olan gençlere Milletvekili Zeki Aygün ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman tarafından rozetleri takıldı.

#

10 Kas 2015 - 15:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.