Kahve içerek yetim ve öksüzlere yardım edebilirsiniz

İzmit’te geçtiğimiz haftalarda açılan Kahve İçimi hem uygun fiyatları hem de kahve kalitesi ile sizleri çok şaşırtacak. Yeni Turan mevkiinde açılan Ka...

İzmit’te geçtiğimiz haftalarda açılan Kahve İçimi hem uygun fiyatları hem de kahve kalitesi ile sizleri çok şaşırtacak. Yeni Turan mevkiinde açılan Kahve İçimi, birçok kafede 8-10 TL’ye içtiğiniz kahveyi 3-4 liraya aynı kalitede sizlere sunmayı vaat ediyor. İzmit’te 25 yıldır işletmecilik yapan Recep Sertçetin, ayrıca açtığı kafeden kazancının bir kısmı ile yetim ve öksüz çocukları giydirmeyi planladığını belirterek herkesi Kahve İçimi’ne davet etti. Recep Çetin, Nurten Efe ile birlikte işletmeciliğini yaptığı Kahve İçimi’nde oğlu Sertaç Sertçetin ve Merve Şerefli ile birlikte misafirlerini ağırlamaya devam ederken, ilk açıldığı günden beri halkın ilgisini görüyor.

FİYATLAR ‘DELİ UCUZ’

Yeni Turan durağında açılan Kahve İçimi ile ilgili bilgiler veren Recep Sertçetin, “2 hafta önce açılışımızı yaptık. Yıllardır Sertçetin Kafe adı altında kafecilik yaptık. 25 yıldır bu işi yapıyoruz. Bu şehirde 6 senelik bir aramız oldu, o arada Eskişehir’de iş yerimizi açtık fakat 15 Temmuz sürecinin ardından İzmit’e geri geldik.  Şu anda bütün faaliyetlerimize biraz tarz değiştirerek başladık. Bu Cadde’de zaten ilk işyerimizi açtık. Fethiye Caddesi’nde birçok iş yaptık. İzmit’te ticarete başladık umarım burada bitiririz. Çok ekonomik fiyata veriyoruz. ‘Deli ucuz’ fiyatlarımız var. İzmit’te belli bir metrekareden sonra kafelerde kiralar yüksek. Büyük kafelerde çok fazla insan çalıştırmak gerekiyor.  Butik kahve dünyaları yaratmak istiyoruz. Butik kafeler açmak istiyorum. Taleplerde var. Eskişehir ve İstanbul’dan bayilik isteyenler var” dedi.

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA YARDIM

İzmit’e de yılbaşı sonrası ekonomik olan bir noktada bir şube daha açmak istiyoruz.  Halkın 7-8 liraya içebileceği ürünleri kaliteden ve sunumdan ödün vermeden ucuza veriyoruz.  En lüks kafe kaça alıyorsa bizde öyle alıyoruz. Çok satıp ona göre kazanmak istiyoruz. Düşündüğümüz şubelerin ulaşımı rahat olsun halk kolay ulaşsın istiyoruz. Bireysel olarak gelirimizin belli bir miktarıyla yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürmek istiyoruz. Eskişehir’de bunu yaptık olumlu sonuçlar aldık. Biz bunu yaptığımız zaman kimseden para talep etmeden kendi kazancımız ile ulaşıyoruz. Misafirlerimiz bize ihtiyacı olan çocuklara yönlendiriyorlar.  Bizde kaç yaş grubunda olursa olsun bu çocuklarımızı naçizane istediği terde giydiriyoruz” diye konuştu. Selin BECER

#

23 Eki 2017 - 15:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.