KAI Vakfı büyüyor

Vakıf Başkanı Mehmet Irak ve yöneticilerden Yunus Mete ve Mesut Şimşek önceki gün Darıca’da bir dizi temaslarda bulundular. Vakıf yöneticileri Darıca...

Vakıf Başkanı Mehmet Irak ve yöneticilerden Yunus Mete ve Mesut Şimşek önceki gün Darıca’da bir dizi temaslarda bulundular. Vakıf yöneticileri Darıca Posoflular Derneği Başkanı Remzi Altun, Ardahan Hanak İlçesi Yamaç Yolu Köyü Derneği Başkanı Zeki Özturk, Ardahan Hanak İlçesi Aşşağı Aydere Köyü Derneği Başkanı Tuncer Türk ve yönetimleri ile bir araya geldi.

 

DESTEK SEVİNDİRDİ

Ziyaret edilen derneklerin yöneticileri bundan sonraki dönemde KAIV çatısı altına gireceklerini ve alınacak her karara destek olacaklarını açıkladılar. Destek kararı ve gösterilen misafirperverlik nedeniyle ev sahibi derneklerin yöneticilerine teşekkür eden Vakıf Başkanı Mehmet Irak, “Derneklerimizin bizimle birlikte hareket edecek olmaları yönetimimize duyulan güveni gösteriyor. Dernek başkanlarımıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.

#

26 May 2017 - 12:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.