KAISİAD’dan Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyareti

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup...

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda KAISİAD üyesi de olan Yakup Törk’ü tebrik eden Nasrettin Bavaş, “Yakup kardeşimiz çok önemli bir sorumluluğu üstlenmiştir. Aynı zamanda üyemiz olan Yakup Törk’ün görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Biz de hemşerisi olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz. KAISİAD olarak her alanda işbirliği ve güç birliğine önem veriyoruz. Yakup Törk’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.


BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de ziyaret nedeniyle KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimine teşekkür ederek “CHP gibi köklü bir partinin ilçe başkanı olmak çok büyük bir gurur. Sorumluluğumun farkındayım. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. Hemşerilerimin adına da yakışır bir şekilde görevimi sürdüreceğim. KAISİAD’ın üyesi olarak çalışmalarını takdir ederek izliyorum. Bölgede çok önemli işlere imza atıyor. SİAD’lar arasında farklı bir noktaya geldi” dedi. Törk, ziyaret nedeniyle memnuniyetini de ifade ederek KAISİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. KAISİAD yönetimi ve Yakup Törk, ziyaret sonrası hep birlikte öğle yemeği yediler.

#

27 Ara 2015 - 12:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.