Kalabalık, istifasını sosyal medyadan duyurdu

Partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bunu da sosyal medya üzerinden yaptı. Üstelik partiden ayrılma dilekçisini de parti merkezine ya da notere değil,...

Kalabalık, istifasını sosyal medyadan duyurdu
Haber albümü için resme tıklayın

Partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Bunu da sosyal medya üzerinden yaptı.

Üstelik partiden ayrılma dilekçisini de parti merkezine ya da notere değil, bizzat İlçe Seçim Kurulu’na teslim etmiş.

Dilekçeye bakılırsa gerekçesi sadece ‘Görülen lüzum üzerine’. Fakat mutlaka bu istifanın bir perde arkası vardır.

Aslında Mustafa Bey de yakın çevresine bu konuda bir açıklama yapmış. Sebebi bize göre ahde vefasızlık kelimeleri ile ifade edilebilir.

Özellikle yerel seçimlerden kısa bir süre sonra babasının cenazesine bile AK Parti’den kimsenin gelmemesine çok bozulmuş. Hatta partiden istifa kararını o dönemlerde almış. Ancak birileri ‘Aday gösterilmedi, o yüzden istifa etti’ demesin diye konuyu uzatmış da uzatmış.

Sonunda kararını uygulamaya almış ve dilekçesini Seçim Kurulu’na bizzat elden teslim etmiş. Bu karar kamuoyunu ne kadar ilgilendirir ya da tartışılır bilinmez, ancak şurası gerçek ki, iktidardan bir belediye başkan aday adayı istifa etti.

mustafa-004.jpg

#

25 Eki 2016 - 14:11 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

gölcüklü - Doğru bir karar olmuş kendisini tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 14:11