KalDer'in Yeni Yönetimi 27 Nisan'da Seçiliyor

Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) Genel Kurulu 27 Nisan Cuma günü çoğunluk aranmaksızın gerçekle...

Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) Genel Kurulu 27 Nisan Cuma günü çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.

Önemli isimlerin katılımı ile yapılacak genel kurul çerçevesinde Prof.Dr.Acar Baltaş "Değerlerle Yönetim ve Liderlik" konulu bir konuşma yapacak. Yeni Yönetim Kurulu'nun seçileceği ve başkanlığını yine A.Hamdi Doğan'ın üstleneceği toplantıda; sivil toplum kuruluşları, KOBİ, akademi dünyası ile kamu ve özel sektörün önemli temsilcileri yer alacak.

KalDer'de uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği, Etik Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olan A.Hamdi Doğan, 2010-2012 yılları arasında KalDer Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttü. Kocaeli Sanayi Odası'nı Teknoparklar, Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler ile çevre ve atık yönetimi konusundaki girişimlerine sağladığı katkılarla da bilinen A. Hamdi Doğan, ayrıca KSO'nun Ulusal Kalite Büyük Ödülü, Mükemmellikte Süreklilik Ödülü ve Avrupa Kalite Büyük Ödülü'nü kazanmasına öncülük etti.

Hamdi Doğan açıklamasında, KalDer'in 2011 yılında büyük bir proje başlattığını, bölgesel yayılım ve sektörel açılım çerçevesinde, Anadolu'da 38 noktada, 7.500 kişi ve kurumla buluşarak Ulusal Kalite Seferberliğini yeniden başlattıklarını, 38.000 km yol aşarak küresel rekabete karşı Türk sanayisini güçlendirme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Kayseri, Konya, Denizli, Çerkezköy, Karabük, Tarsus, Erzurum, Samsun, Düzce, Urfa, Antalya gibi illere ulaşarak yayılımı ve turizm, tekstil başta olmak üzere sektör açılımını sağladık diyen Doğan, 2012'de KOBİ'lerin KOSGEB'den destek alacakları finansman modeli ile EFQM Mükemmellik Yolculuğu'nda çağdaş yönetim ilkeleri ile çalışacaklarını ve sürdürülebilir başarı için odaklanacaklarını söyledi.

A.Hamdi Doğan, KalDer Yönetim Kurulu Aday listelerinde; üniversite, özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir yapı kurulduğunu, sektörel dengelere, kalite ödüllerinde gösterdikleri başarı performanslarına ve kişisel yetkinliklere değer verilerek hazırlanan listede şubelerle entegre bir yönetim sistemi kurduklarını, KalDer'in büyümesinin esas olduğunu söyledi. KalDer büyüdükçe, Türkiye'de büyüyecektir diyen Doğan, "Vizyonumuz Türkiye'nin yaşam kalitesini yükseltmektir" dedi.

Yönetim Kurulu Aday listesinde, A.Hamdi Doğan'ın yanısıra, Ata Selçuk- Eczacıbaşı Holding, Beste Gücümen- PWC, Bilal Aslan- İGDAŞ, Dr.Burak Erdinç- KalDer Eskişehir Şubesi, Emin Direkçi- KalDer Bursa Şubesi, Erdal Elbay- Maysan Mando, Erhan Baş- Bilim İlaç, Fahir Altan- KalDer Ankara Şubesi, Fügen Toksü- Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, Görgün Özdemir- Otokoç, Hakan Öker- Sabancı Holding, Kordsa Global, Hasan Kuş- Anadolu Holding, Lami Yağcılarlıoğlu- BOSCH, Mustafa Kaplan- KOSGEB, Orhan Ünal- Viko Elektrik, Osman Ünal- KalDer İzmir Şubesi, Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu- Düzce Üniversitesi, Remzi Örnek- Kibar Holding- Assan, Sami Boydak- Boydak Holding, Yılmaz Bayraktar –Tüpraş bulunmaktadır.

#

26 Nis 2012 - 10:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.