Kaleci Kürşat ile Beyza'dan evliliğe ilk adım

NİŞAN TÖRENİ DERBENT'TE GERÇEKLEŞTİ Geçen sezon Kırıkkalespor'un BAL şampiyonluğunun başrol isimlerden İzmitli kaleci Kadir Kürşat Duydu, 9 yıldır...

NİŞAN TÖRENİ DERBENT'TE GERÇEKLEŞTİ

Geçen sezon Kırıkkalespor'un BAL şampiyonluğunun başrol isimlerden İzmitli kaleci Kadir Kürşat Duydu, 9 yıldır birlikte olduğu Beyza Yener Hanım ile nişanlandı. Goodyear'dan emekli Şemsettin Yener ile ev hanımı Mukaddes Yener'in güzel kızları Beyza ile Gölcüklü Tatlıcı İlyas Usta olarak bilinen İlyas Duydu ve Melek Duydu'nun torunu, İsmail Duydu'nun oğlu Kadir Kürşat Duydu'nun nişanı Derbent Kamelya Sitesi Bahçesi'nde gerçekleşti.

 

YÜZÜKLER CENGİZ HOCADAN

Aile arasında gerçekleşen törende çiftin nişan yüzüklerini Bucak Oğuzhanspor'da forma giydiği yıl Kürşat'ın kaleci antrenörü olan Cengiz İşler taktı ve çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.  2008 yılından beri birlikte olan 25 yaşındaki Melek ile 26 yaşındaki Kürşat'ın düğünü, sezonun devre arasında 24-25 Aralık 2016'da yapılacak. Gazetemiz olarak Beyza - Kadir çiftini kutluyor, esenlikler diliyoruz. Erdem ÖVÜÇ

 

#

27 Ağu 2016 - 15:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.