Kalp ameliyatı oldu, kazada yaşamını yitirdi

Körfez TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken bir kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre Latife Ekmen idaresindeki...

Körfez TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken bir kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre Latife Ekmen idaresindeki 09 D 0066 plakalı otomobil, TEM otoyolu Ankara istikametine seyir halindeyken Körfez Şirinyalı mevkiinde aniden arızalandı. Duran otomobilden inen sürücü ve yanında bulunan eşi Emin Beşir Ekmen (62) otomobili iterek emniyet şeridine götürmek istedi. Otomobildeki Lafite Ekmen’i aracı tek başına iterken gören yoldan geçmekte olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 S 7196 plakalı otomobilde bulunan bir kişi de yardım etmek için otomobilden indi.

 

YARDIM ETMEK İSTEYEN KİŞİ DE YARALANDI

Yolda kalan otomobili emniyet şeridine götürmek istedikleri esnada arkadan gelmekte olan 44 KF 409 çekici plakalı TIR, arızalanan otomobile ve arızalanan otomobile yardım etmek için duran 09 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle yardım etmek için otomobilinden inen ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi ile otomobildeki Emin Beşir Ekmen yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle tamamen kapanan TEM otoyoluna tersten giren itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Emin Beşir Ekmen’i bulunduğu yerden çıkartarak ambulansa aldı.

 

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kalbi duran Ekmen, 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Özel Marmara Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kartepe Güzel Sanatlar Lisesi’nde matematik öğretmeni olan evli ve 3 çocuk babası Ekmen’in bir süredir kalp hastası olduğu ve açık kalp ameliyatı olmak için İstanbul’a gittiği ve ameliyat olduktan sonra da İzmit Topçular Mahallesinde bulunan evine dönmek istediği esnada kaza geçirdiği öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika boyunca kapalı kalan TEM otoyolunun Ankara istikameti, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Nuri AKÇAHARMAN

#

11 Nis 2016 - 23:22 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.