Kampus hastane, Kocaeli'nin yıldızı olacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tatil gününde İzmit'te mesaideydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile güney Amerika seyahatine katı...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tatil gününde İzmit'te mesaideydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile güney Amerika seyahatine katılan Bakan Işık, Türkiye'deki çalışmalarına Kocaeli'nden başladı.

 

Koordinasyon toplantısına başkanlık etti

Cumartesi gününü Gölcük ve Gebze'de değerlendiren Işık, Pazar günü İzmit'te Kocaeli yatırımlarını değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Seka Park Otel'deki toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan katıldı.

 

Kampüs hastane Kocaeli'nin yıldızı olacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, beraberindeki Vali Güzeloğlu ve Ak Parti İl Başkanı Ceyhan ile Şirinevler Cami Derneği'ni ziyaret etti. Işık buradan Tavşantepe mahallesine geçerek bir süre önce oğlu vefat eden İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk'e taziye ziyaretinde bulundu.
Mahalle sakinleriyle sohbetinde Tavşantepe'de yapılacak 24 derslikli endüstri meslek lisesi ihalesinin 22 Mart'ta yapılacağının müjdesini veren Bakan Işık, sözü bu bölgeye yakın alanda yapılan kampüs hastaneye getirdi.

Işık, Cephanelik'te yapımına başlanılan 1180 yataklı kampus hastanenin bölgenin çehresini değiştireceğini söyledi. 

Işık şöyle devam etti: 

"Sağlık alanında önemli yatırımlarımız var, bunların başında da kampus hastanemiz geliyor, inşaat çalışmalarına başladığımız 1180 yataklı kampus hastane Kocaeli'ye önemli bir değer katacak, Kocaeli'nin yıldızı olacak. Ayrıca Kocaeli Devlet Hastanemizin yeni bina inşaatı da hızla devam ediyor. Hedefimiz 29 Ekim'de Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatını bitirmek."

 

#

08 Şub 2016 - 12:14 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.