Kamu Hastanelerinin iletişim asistanları güçleniyor

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen eğitimle; sağlık tesislerinde...

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen eğitimle; sağlık tesislerinde basın iletişim alanında hizmet veren iletişim asistanlarına 6 Ocak Çarşamba günü, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tam gün süren, haber oluşturma, bilgi notu hazırlama ve video çekimi konularında eğitim verildi. 

Arşiv Görevlisi Şefika Yurdakul tarafından haber oluşturma konusunda verilen eğitimde; sağlık tesislerinde haber ve bilgilendirme gerektiren iş ve işlemlerde oluşması gereken bakış açısı ve haber metninde olması gereken hususlar anlatıldı.

Yard. Doç. Mert Gürer’in, stüdyo ve montaj odasında uygulamalı olarak verdiği eğitimde; kamera kullanım teknikleri ve montajlama, video çekimleri ve fotoğraflama konusunda detaylı bilgiler öğrenildi. Eğitim programının sonunda Arş. Gör. Zeynep Benan Dondurucu tarafından ise bilgi notu hazırlama konusunda etkili bir sunum yapıldı.

Sağlık tesislerinde iletişim araçlarını kullanarak, video oluşturma, sosyal medyada ve web sayfamızda haber yapma, haber servis etme ile ilgili işlemleri aktif olarak kullanan iletişim asistanları için oldukça verimli geçen eğitim, istek ve temenniler ile sonlandırıldı.

#

13 Oca 2016 - 10:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.