Kamyon hırsızları baltayı taşa vurdu

Müşteri kılığına giren polisler uzun zamandan beri peşinde oldukları azılı araç hırsızlarını yaptıkları operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.İstanbu...



Müşteri kılığına giren polisler uzun zamandan beri peşinde oldukları azılı araç hırsızlarını yaptıkları operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.


İstanbul’da park halinde bulunan 16 HD 069 ve 16 HA 069 plakalı römorklu kamyonlar bayramdan önce çalarak Sapanca’da bulunan Yanık Köy’de kapalı bir taşocağına gizledikleri ve araçlardan birini burada parçalayan, diğer kamyonu satmak isteyen adli sicil kayıtları oldukça kabarık olan hırsızlar yakalandı.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ
Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul Beykoz’da park halinde bulunan bir çekici ile dorsesini çalan şahıslar, çaldıklarına müşteri aradıklarına dair duyumlar alan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Ekipleri tarafından takibe alındı. Şahıslar ile alıcı kılığına giren ve değeri 60 bin lira olan dorseyi 10 bin liraya almak için pazarlık yapan polis ekipleri, şahsılar ile Kartepe’de buluştu. Çekiciyi getiren ekipler parayı alacakları esnada polis tarafından suçüstü yapılarak yakalandı. Başka suçlardan da aranmaları bulunan ve sabıkalı oldukları öğrenilen Ergün T(30) ve Cihan D (33) ile birlikte sabıkalı olduğu öğrenilen Canat S. gözaltına alındı. Dorseye ait çekici ise motoru sökülmüş bir halde Sapanca Yanık Köy’de gizlenmiş bir halde ele geçirildi. A.A isimli şahsa ait 16 HD 069 plakalı dorse ve 16 HA 069 plakalı çekici sahibine teslim edilirken araç hırsızları ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

#

07 Kas 2013 - 17:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.