Kamyonet, otomobile çarptı: 3 yaralı

Derince D-100 Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; D-100 karayolundan İstanbul istikametine gitmekte ola...

Kamyonet, otomobile çarptı: 3 yaralı
Kamyonet, otomobile çarptı: 3 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

Derince D-100 Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; D-100 karayolundan İstanbul istikametine gitmekte olan Fazlı Zengin idaresindeki 34 NT 7485 plakalı kamyonet, aynı yönde seyir halindeyken aniden durarak yol kenarına park etmek isteyen Faysal Muhammed idaresindeki 41 MA 099 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobildeki Suriye uyruklu Faysal Muhammed ile oğlu Kadir Muhammed ve kamyonetin sürücüsü Fazlı Zengin yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Suriye uyruklu baba ile oğlu kazada kullanılamaz hale gelen otomobilden şans eseri hafif yaralı olarak çıkartılarak ambulansa alındı. Hafif yaralanan kamyonet sürücüsü ve Suriye uyruklu baba ile oğlu ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak verilirken araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yerinden trafiğe açıldı. Nuri AKÇAHARMAN

 

kaza1-008.jpg

kaza2-030.jpg

#

28 Oca 2016 - 11:11 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.