Kan: Diş hekimi insan sevgisiyle dolu olmalı

Kocaeli Diş Hekimleri Odası, diş hekimi asistanları için ‘Yardımcı Personel Eğitimi’ düzenledi. Oda Başkanı Gönül Uluce Okumuş’un ev sahipliğinde Emex...

Kocaeli Diş Hekimleri Odası, diş hekimi asistanları için ‘Yardımcı Personel Eğitimi’ düzenledi. Oda Başkanı Gönül Uluce Okumuş’un ev sahipliğinde Emex Otel’de gerçekleşen programda Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Bahadır Kan, diş hekimi asistanlarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Kan’ın konuşmasının ardından Diş Hekimi Serdar Sıralar’ın stand up gösterisi davetlileri kahkahaya boğdu.

 

“KENDİNİZLE BARIŞIK OLUN”

Doç. Dr. Bahadır Kan, “İnsan sevgisiyle dolu olmanız lazım. Bizim mesleğimizde insan sevmeyen birinin yeri yoktur. Kendinizle barışık olun. Bir probleminiz olabilir ancak bunu hastaya yansıtmamalısınız. Anlayışlı ve müşfik olmalısınız. Empati kurup karşı tarafı anlayabilmelisiniz. Bizim işimiz tek atımlık tedaviler değil. Hasta kliniğe geldiği zaman sürekli gelmeye devam ediyor. Bu yüzde tutarlı olmalıyız. Hasta bir geldiğinde aşırı mutlu diğer geldiğinde inanılmaz somurtkan olursanız. Hasta, ‘Bana tavır yapıyor galiba’ diyebilir. Dinamik bir mesleğe sahibiz, bunun için gelişmeye ve öğrenmeye açık olmalısınız” şeklinde konuştu. Serkan BORLAK

#

28 Mar 2017 - 19:00 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.