Kan donduran o olaya Hürriyet’ten açıklama

Üç buçuk yaşındaki Irmak bebeğin çirkin bir şekilde öldürülmesinin, katili tarafından itirafı Türkiye’de deprem etkisi yarattı. CHP Kocaeli Milletveki...

Üç buçuk yaşındaki Irmak bebeğin çirkin bir şekilde öldürülmesinin, katili tarafından itirafı Türkiye’de deprem etkisi yarattı. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet de yaşanan bu olaya sessiz kalmadı. Hürriyet, “Melek yüzlü çocuklarımızı kurban eden zihniyet etrafımızı sardı”

 

BEBEKLE TECAVÜZ KELİMELERİ AYNI CÜMLEDE OLMAMALI

Açıklamasına devam eden Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Televizyon tarihinin en iğrenç anlarına tanıklık ettik. İnsanlığımızdan utandık. Hangi zihniyet 3,5 yaşındaki bir bebeğe değil dokunmak, yan gözle bakabilir. Bunun örneklerini daha önce Karaman’da Ensar olayında gördük. O zaman dedik ki, Ensar olayı ne ilk ne de son olacaktır. Bugün kahrolarak görüyoruz ki, bu tür, aklımızın almayacağı bebek-çocuk tacizi olayları son bulmuyor. Ülkemizde çocuğu korumaya dayalı bütüncül bir çocuk politikası bir an önce hayata geçirilmek zorunda.

 

DOKUNULMAZLIK HAKKI MİLLETVEKİLLERİNDEN ÖNCE ÇOCUKLARIN OLMALI

İnanç sistemi ve eğitim sistemindeki gericilikler nedeniyle sürekli baskı altında tutulan çocuklar; bu çarpık sistemin kurbanı oluyor. Bugün Diyanet, ‘Babanın öz kızına şehvet duyması haram değil diyorsa, bir cemaatin lideri yedi yaşındaki kızı erkek hoca okutamaz veya üç yaşındaki kız çocuğu amcasının yanına külotla çıkmamalı diyebiliyorsa Türkiye’de pedofili vakaları daha çok görülür. Eğer 3 yaşındaki bebeğin ölümüne neden olacak harekette bulunanlar cezalandırılıyorsa, bu lafları eden çarpık zihniyete sahip insanların da sesinin kesilmesi gerekiyor. Bebek ve tecavüz kelimelerinin aynı cümle içerisinde geçmesine dur demek zorundayız.

#

22 Eki 2016 - 13:54 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.