Kandıra, Çiftçi Şenliği’ne hazırlanıyor

Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Kandıra’da dev şenlik düzenlenecek. Sürpriz sanatçıların da yer alacağı ve gün boyu aktivitelerin gerçekleştirileceği...

Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Kandıra’da dev şenlik düzenlenecek. Sürpriz sanatçıların da yer alacağı ve gün boyu aktivitelerin gerçekleştirileceği 1. Kandıra Çiftçi Şenliği, 20 Mayıs Pazar günü Kocakaymaz Köyü’nde düzenlenecek
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Kandıra büyük bir organizasyona hazırlanıyor. 20 Mayıs Pazar günü düzenlenecek 1. Kandıra Çiftçi Şenliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Kandıra Ziraat Odası, Kandıra ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve CK Ajans’ın birlikteliğinde gerçekleşecek. Dev organizasyon, gün boyu aktivitelerle süslenecek. Kocakaymaz Köyü’nde barajın hemen yanındaki 40 dönümlük arazi üzerinde düzenlenecek organizasyonda sürpriz sanatçılar sahne alacak, ödüllü yarışmalar düzenlenecek, çocuklar için şişme oyun alanı kurulacak, tarım ve ziraat firmaları stand açarak ürünlerini sergileyecek. Tam bir karnaval havasında geçecek olan şenliğe katılım için 50 bin nüfuslu Kandıra ilçesinin her köyünden bir otobüs kaldırılarak yoğun bir katılımın gerçekleştirilmesi sağlanacak. Tarım ve ziraat ürünleri satıcılarının da yer alacağı şenlik, bir yanda da fuar havasında geçecek. Şenliğe katılım sağlamak isteyen firmalar, 0 (262) 270 00 21 nolu telefondan CK Ajans ile irtibata geçebilirler.

#

01 May 2012 - 17:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.