Kandıra Esnaf Kefalet mali genel kurulunu yaptı

PROTOKOL İLGİSİ Mali genel kurula katılanlar arasında; Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Koo...

PROTOKOL İLGİSİ

Mali genel kurula katılanlar arasında; Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Karamürsel Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık, Gebze Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar, Körfez Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Darıca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Şenol, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar yer aldı.

 

RAPORLAR ONAYLANDI

Genel kurulda divan başkanlığına Faruk Demir, katip üyeliklere ise Kaplan Sönmezyıldız ve Şaban Şenol seçildi. Toplantıda kooperatifin 2016 yılı yönetim kurulu çalışma, denetim kurulu ve hesap raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca genel kurulda kooperatif sözleşmesinde yer alan 66. maddede değişikliğe gidildi.

 

90 GÜNE UZATILDI

Yapılan değişikliğe göre, “Aldıkları kredileri vadesinde ödemeyen veya borçları ertelenmeyen ortaklar ile kefilleri aleyhine, kredi borçlarının kooperatif takibine intikal tarihinden itibaren en geç bir ay içerisinde icra takibi başlatılır” ibaresindeki bir aylık sürenin 90 güne uzatılmasına karar verildi

#

24 Oca 2017 - 14:11 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.