Kandıra transferde coştu

        ÇOK GÜÇLENDİLER Geçen sezon Süper Amatör Play-Off Ligi'nde şanssız bir şekilde 4. olan ve yükselme maçını kıl payı kaçıran Kandıra Gençlerbirl...

 

 

 

 

ÇOK GÜÇLENDİLER

Geçen sezon Süper Amatör Play-Off Ligi'nde şanssız bir şekilde 4. olan ve yükselme maçını kıl payı kaçıran Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, yeni sezon öncesi ilimiz amatörünün önemli futbolcularını transfer etti. Bu sezon Çınarlıspor'u BAL'a çıkaran kadronun iki önemli ismi Mesut Er ve Nurullah, Başiskele Belediyesporlu başarılı sağ kanat oyuncusu, duran topların etkili ismi Rüstem, Kocaelispor alt yapısında yetişen ve sezonu BAL takımlarından Edremit Belediyespor'da geçiren kaleci Emir Can Çuhadaroğlu, Güneşspor alt yapısında yetişen ve 2 sezon önce Beyköy Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'de çok başarılı bir sezona imza atan stoper Mesut Horos, Başaranspor'un mücadeleci ve etkili orta saha oyuncusu Akın, yine Başaranspor'a MAP Şenerspor'dan transfer olan ve Play-Off'ların en golcü ve en çok asist yapan oyuncuları arasında yer alan Kadir Uçum Yeşil Beyazlılarla el sıkıştı.

 

HAYIRLI OLSUN

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Aysu, Genel Koordinatör Resul, Teknik Sorumlu Muharrem Boz ve yardımcı antrenör Ümit Kâhya ile bir araya gelen futbolcular düşüncelerini iletti. Bir süre sonra kendileri ile anlaşan futbolculara Başkan Aysu ve Genel Koordinatör Ersöz hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Aysu, bu sezon daha genç ve savaşan bir takım kuracaklarını, Kandıra İlçe'nin geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı bir şekilde temsil edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

BOZ YENİŞEHİR'İN 3 YILDIZINI İSTİYOR

Öte yandan Kandıra Gençlerbirliği'nin transferlere devam edeceği de öğrenildi. Geçen sezonun en dikkat çeken takımı Aydın Kolaylı yönetimindeki Yenişehirspor'un 3 yıldızı Enes, Celal ve Ahmet Kandıra'nın yakın takibi altında. Bu oyunculardan önce Yenişehirspor Kulüp Başkanı Erdoğan Akkuzu ve Teknik Sorumlu Aydın Kolaylı ile bir araya gelmek isteyen Kandıra ekibi bu oyuncuları da kadrosuna katarsa şimdiden diğer rakiplerine göre bir hayli öne çıkacak. Öte yandan Alikahyaspor'un dikkat çeken forveti İsmail İrvasa ile de yakın bir süre içerisinde harekete geçilebilir.

 

İÇ TRANSFERDEKİ SON DURUM

Muharrem Boz'un çalıştırdığı, geçen sezon futbolu bırakan ve Muharrem Boz'a yardımcılık yapacak olan Ümit Kâhya yapılan transferlerde ince eleyip sık dokuyor. Maliyetleri yüksek tutmayan ancak dinamik ve başarıya aç bir oyuncu grubu ile sahada yer almak isteyen Kandıra iç transferde de takımın iskelet oyuncuları ile anlaştı. Orta sahadaki dirençli ve etkili futbolu ile özellikle Play-Off'ların öne çıkan isimlerinden Recep Balaban, başarılı stoperler Kerim ve Emre Soydan, sağ kanadın süratli ve golcü ismi Mete, ön liberodaki savaşçı oyuncu Mehmet Kördemir, başarılı kaleci Göktan da dahil olmak üzere takımın kilit oyuncuları ile ilgili herhangi bir sorun yok.

 

GÖKHAN'IN KAFASI KARIŞIK

Bu arada geçen sezon kalecilik yapan Ercan Güneş bu yıl kaleci antrenörlüğü yapacak. Sağ kanat savunucusu Gökhan Er'in ise BAL takımlarından Altınovaspor ile temasta olduğu belirtildi. Ancak Yeşil Beyazlı yönetim Gökhan ile de anlaşmak istiyor. Yeşil Beyazlılar geçen sezon attığı 41 golle Süper Amatör Lig'in en golcü ismi olan Murat Kolburan ile de tam olarak anlaşılabilmiş değil. Tecrübeli isimler Hakan Tan ve Yavuz Kibar Çiftçi de takımdan büyük bir ihtimalle ayrılıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in takıma ciddi anlamda destek vereceği öğrenilirken, eski futbolcu olan Köken'in sadece futbolda değil, diğer branşlarda da Kandıra'yı öne çıkarmak istediği kaydedildi.

 

#

23 Haz 2014 - 14:29 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.