Kandıra'da bedava odun

Kandıra Orman İşletme Şefliği, halkın odun ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Son olarak Alefli ve Sarıgazi mahallelerinde...

Kandıra Orman İşletme Şefliği, halkın odun ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Son olarak Alefli ve Sarıgazi mahallelerinde 55 haneye zati ihtiyaç odunu dağıtıldı. Hane başına 5 ile 10 siter arasında odun düştü. Havaların gittikçe soğuduğu bu günlerde odunlarını teslim almanın sevincini yaşayan vatandaşlar ise yetkililere teşekkür etti. Kandıra Orman İşletme Şefliği’ne bağlı ekipler muhtarlar aracılığıyla odun dağıtmaya devam edeceklerini açıkladı.

#

22 Eki 2016 - 14:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.