Kandıra’da kalabalık iftar

Kandıra Çakırcaali Divanı ve Kandıra Kocabayramlar Köyü sakinleri köy meydanında iftarda buluştu. Köy sakinlerinin evde hazırladığı yemeklerin yendiğ...

Kandıra Çakırcaali Divanı ve Kandıra Kocabayramlar Köyü sakinleri köy meydanında iftarda buluştu. Köy sakinlerinin evde hazırladığı yemeklerin yendiği iftara Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Hamit Eroğlu başta olmak üzere köyün en yaşlıları Rafet Bayram, Sadi Baykara, Üzeyir Bayram ve Sedat Baykara ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“KAMULAŞTIRMA SORUNU BİTMEK ÜZERE”

Kısa bir konuşma yapan Hamit Eroğlu, “Organize Sanayi çalışmamız beş yılını geride bıraktı. Kamulaştırma ile ilgili problemler bitmek üzere. Yakın zamanda inşaatlar başlayacak ve üretimin altyapısı tamamlanacak. Kulağınız ve gözünüz bizde olsun. Gençlerin eğitimine önem vermemiz ailelerimizi de, Kandıra’mızı ve ülkemizi de güçlendirecektir” dedi.

#

05 Tem 2015 - 10:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.