Kandıralı kadınlar Ece ile coştu

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın eşi Özen Kan, ilçedeki bayanlar için gece organize etti. Kadınlar, sanatçı Ece ile doyasıya eğlendi, pisti bir...

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın eşi Özen Kan, ilçedeki bayanlar için gece organize etti. Kadınlar, sanatçı Ece ile doyasıya eğlendi, pisti bir an olsun boş bırakmadı

Kandıra Belediyesi Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde kadınlar için bir eğlence organize edildi. Gecenin ev sahipliğini ise Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın eşi Özen Kan yaptı. Katılımın son derece yoğun olduğu ve kadınların doyasıya eğlendiği gecede ilk olarak Akçaova İlkokulu ve Kandıra Belediyesi ortaklaşa gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisi sahnelendi. Gösteri, izleyenler tarafından büyük alkış topladı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Gösterinin ardından kürsüye gelen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, geceye katılan tüm kadınlara teşekkür ederek, “Kadınlarımız bizim baştacımız” dedi. Halk oyunları gösterilerine de değinen Başkan Kan, “Halk oyunlarının Kandıra’da benimsenerek yaşatılması güzel bir proje. Herkesten, örfümüzü, âdetimizi, geleneğimizi yaşatan halk oyunlarına destek vermelerini istiyorum” dedi.

PİST BOŞ KALMADI
Cengiz Kan’ın konuşmasından sonra yerel sanatçılardan Ece sahne aldı. Ece’nin sahneye çıkmasıyla birlikte coşku da adeta tavan yaptı. Birbirinden hareketli parçalar seslendiren Ece’ye eşlik eden kadınlar, bir an olsun pisti boş bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenen kadınlar, kendilerine bu imkanı tanıdığı için Cengiz Kan ve eşi Özen Kan’a teşekkür etti. Gece, Kandıra Belediyesi tarafından tüm kadınlara hediyeler dağıtılmasıyla sona erdi.

#

16 Mar 2013 - 09:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.