Kandıralı muhtarlar geziye katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen gezi programları kapsamında en son Kan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen gezi programları kapsamında en son Kandıra muhtarları geziye katıldı. 3 farklı noktada gezi gerçekleştiren ve incelemelerde bulunan muhtarlar geziden oldukça memnun kaldı.

 

ÖĞLE YEMEĞİ İZAYDAŞ’TA

Gezinin ilk durağı Kandıra yolu üzerinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkeziydi. Muhtarlar gezilerine tehlikeli atık yakma ve enerji üretim tesisi İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek devam etti. İZAYDAŞ’ta yapılan sunum ile yapının işleyişi hakkında bilgi alan muhtarlar öğle yemeği için burada mola verdi.

 

SON OLARAK SEKA KAĞIT MÜZESİ

Öğle yemeğinin ardından gezilerine kaldığı yerden devam eden muhtarlar Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Seka Kağıt Müzesi’nde kağıt üretimi yolculuğuna çıkan muhtarlar, gezinin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

#

21 Oca 2017 - 12:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.