Kandıralılar, 24. şeref yaşını kutlayacak

Kocaeli Kandıralılar Derneği 18 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da Otel Asya’da 24. şeref yaşını kutlayacak. 11 Ocak 1994 tarihinde İzmit’te kurulan der...

Kocaeli Kandıralılar Derneği 18 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da Otel Asya’da 24. şeref yaşını kutlayacak. 11 Ocak 1994 tarihinde İzmit’te kurulan derneğin kutlama programına Bestekar Amir Ateş, klarnet üstadı Türkan Kandıralı ve saz arkadaşları ile çok sayıda davetli katılacak.

 

PLAKET VERİLECEK

Programda rahmetli Başbakanımız Nihat Erim'in damadı, yaptığı iş ve görevlerde Kandıralıların iftihar kaynağı olan Prof. Dr. Akın Önalp, E. Banka Müdürü Fethi Duru, işadamı Şahap Er, İlahiyatçı Ahmet Akıncı ve Av. İlyas Taşçı'ya plaket takdim edilecek. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bayrak, Kandıralılar Derneği üyelerini, Kandıra ile Kandıralıları sevenleri ailecek Otel Asya’daki kutlamaya bekliyor. 

#

10 Oca 2017 - 12:31 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.