Kandıra’ya ‘Vestel’ geldi

Uzun yıllardır beyaz eşya sektöründe çeşitli mağazalarda çalışan Mesut Karagöz, Aydınlık Mahallesi Sezenler Caddesi üzerinde ilçenin yeni Vestel bayi...

Uzun yıllardır beyaz eşya sektöründe çeşitli mağazalarda çalışan Mesut Karagöz, Aydınlık Mahallesi Sezenler Caddesi üzerinde ilçenin yeni Vestel bayiini açarak kendi işini kurdu.  Sektörde deneyimli bir isim olan Karagöz, İzmit’te uzun yıllar çeşitli mağazalarda çalıştıktan sonra memleketi olan Kandıra’da kalmayı tercih etti.

 

HALKIN HİZMETİNDE

Türkiye’nin ileri gelen elektronik ve beyaz eşya markası olan Vestel’de buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri, TV çeşitleri, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, fırınlar ve elektronik ürünler gibi birçok ev eşyasını satışa sunan Karagöz, telefon ve televizyon satışlarının yanı sıra internet satışı yaptıklarını da dile getirdi. Yerli malı olan Vestel’i kalite ve sağlamlık açısından tercih ettiğini kaydeden Karagöz, satışlarda kredi kartına taksit ve elden taksit imkanının da olduğunu ifade etti.

#

18 Oca 2016 - 15:40 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.