Kaplan, bonzai konusunda uyardı

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucu ile Mücadele’ panelde konuşan Milletvekili Kaplan, “Bu sentetik uyuşturucu madde ç...

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucu ile Mücadele’ panelde konuşan Milletvekili Kaplan, “Bu sentetik uyuşturucu madde çok tehlikeli bir noktaya doğru ilerliyor. Hem çok ucuz hem tek kullanımı bile bağımlılık yapan ve kullanıcıların çok kolay ulaştığı Bonzai kullanımı ne yazık ki çok yaygınlaşıyor. Okul önlerinde, sokaklarda ve internette bile satılır hale gelen bu sentetik uyuşturucu maddenin kullanım yaşı 11’e kadar düşmüş durumda. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor” dedi.

Kaplan, bu konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışma yaptıklarını belirterek, “Bonzai kullanımının önlenmesi ve kullanıcıların rehabilitasyonu konularında geçtiğimiz aylarda bir kanun teklifi verdim. Yetkililerin bu konuda daha ciddi önlemler alması gerektiğine dikkat çektim” şeklinde konuştu.

Panele ayrıca Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, Narkotik Uzmanı İsa Altun ve CHP Meclis üyesi Erhan Aslaner de konuşmacı olarak katıldı.

#

15 Kas 2014 - 17:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.