Kaplan, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı

Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Yunan işgali altında olan İzmit tam 94 yıl önce bugün kurtuluşuna kavuştu. Yunanlıların işgalde bölgeye ve...

Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi:  

“Yunan işgali altında olan İzmit tam 94 yıl önce bugün kurtuluşuna kavuştu. Yunanlıların işgalde bölgeye verdiği zararla halk büyük acılar yaşadı. Köyler yakılıp yıkıldı, insanlar evsiz bırakıldı. 300’ü aşkın yurttaşımız İzmit’i elinde tutamayacağını anlayan işgal kuvvetleri tarafından bir gecede katledildi.  Milli ordularımız ise 28 Haziran günü İzmit’i düşman işgalinden kurtardı ve aziz milletimizin düşmana karşı verdiği haklı mücadele sonucu Anadolu’nun işgal edilemeyeceği, tüm dünyaya duyurulmuş oldu.  Milletimiz ve ülkemiz için büyük kahramanlıklar sergileyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anarken; Kara Fatma, Yahya Kaptan, İpsiz Recep,  Mevlüt Efendi gibi isimsiz kahramanlarımızın da hatırasını daima yaşatmalı ve ülkemize sahip çıkmalıyız”

#

28 Haz 2015 - 11:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.