Kaplan’ın gündeminde yine bonzai vardı

    CHP Kocaeli Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan Meclis Genel Kurulu’nda 639 sıra sayılı torba yasanın görüşüldüğü sırada,  gündemi daha çok meşgu...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan Meclis Genel Kurulu’nda 639 sıra sayılı torba yasanın görüşüldüğü sırada,  gündemi daha çok meşgul eden bonzainin konuşulması gerektiğini vurguladı. Bonzai’nin peşini bırakmayan Kaplan’a iktidar milletvekillerinden tepki geldi. Meclis gündeminin bonzai olmadığını dile getiren AKP’li vekiller,  Kaplan’ı eleştirdiler.

BAĞIMLI OLUYORLAR

Bunun üzerine Meclis Başkan Vekili Meral Akşener, Kaplan’ın konuşmasını engellemeye çalışan vekilleri uyardı. Konuşma yapan Kaplan, “İçinde fare zehrinden tutun da böcek zehrine kadar birçok zararlı maddenin bulunduğu bonzaiyi bir kere kullanmaya başlayan gençlerimiz ya bağımlı oluyor ya büyük zararlar görüyor ya da ölüyor” şeklinde konuştu.

ÇOK MANİDAR

Bu kadar tehlikeli olan bonzainin internet üzerinden 7/24 satışının yapılıyor olmasının, sosyal medya üzerinden rahatça servis edilebilmesinin de düşündürücü olduğunu kaydeden Kaplan, “ Hükümet herkesin telefon konuşmalarını dinliyor, maillerini, facebook ve twitter adreslerini takip ediyor ve anında müdahale ediyor. Uyuşturucu çetelerinin bu kadar rahat internet üzerinden hareket etmesi manidardır’’ dedi. 

#

16 Tem 2014 - 17:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.