Kaptan gemiyi sırtlıyor

Sezon başında form tutması zaman alan ancak sezonun ikinci yarısı ile birlikte gözle görülür bir çıkış yakalayan Hamza, Ereğli maçında da kendi üzeri...

Sezon başında form tutması zaman alan ancak sezonun ikinci yarısı ile birlikte gözle görülür bir çıkış yakalayan Hamza, Ereğli maçında da kendi üzerine düşeni fazlası ile yaptı. 90 dakika boyunca mücadeleden hiç geri atmayan Hamza, attığı golle Kocaelispor 1 puanı getiren isim oldu. Saha içinde takım olarak bir türlü oyun ritmi tutturamadığımız anlarda ve rakibin Hamza'ya sert faullü oynaması başarılı futbolcuyu sinirlendiriyor. Saha içinde ayrı bir psikolojik sınav veren Hamza'nın sabırlı olması son derece önemli.

#

18 Mar 2015 - 14:40 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.